Цени за изработка на сайт

Catalog Asenovgrad, Каталог Асеновград, Поръчай Сайт

Екипът на Asenovgradbg.com създаде нови тенденции в уеб приложенията и услугите.

С опита, който имаме и екипа от професионалисти, с който разполагаме можем да предложим на клиентите си:

– Висококачествено уеб базирани решения

– Функционален мобилен дизайн

– Ефективно рекламно решение за всеки бизнес

Така успяваме да реализираме успешно рекламните кампании на всички наши клиенти. Уверени сме че ще бъдем от полза на Вас, вашият бизнес и всеки потребител!

Нашата творческа работа и технически умения, ще представи визуално вашия бизнес пред широка публика интернет потребители.

Качественият уеб дизайн е пътя към по-добро представяне в интернет и е ключов елемент за всеки бизнес, който цели развитие на клиентската маса и обема продажби.

Ефективният и качествен фирмен сайт, с лесна и удобна навигация, ще понижени маркетинговите Ви разходи. Интернет е най-достъпната медийна среда, в която да предоставите Вашия бизнес и да намерите нови потенциални клиенти.

Цената по изготвянето на подходящ индивидуален дизайн и концепция за вашият персонален, тематичен или сайт подходящ за фирми с малък или среден бизнес варира в зависимост от обема работа, типа на проекта, времето за изпълнение и техническите решения.

При специфични изисквания се изчислява цена за конкретния проект, а паралелна версия на втори език струва до 50% от цената за съответния проект, като допълнителната езикова версия се предоставя изцяло от клиента.

Catalog Asenovgrad, Каталог Асеновград, Поръчай СайтМинимална цена за изработка на уникален дизайн на сайта е 320 лв. Главна страница с информация – текстове (за вас и вашите услуги) и снимки + 4 допълнителни подстраници. Уникално лого (изработено и предоставено от клиента). Статистика на сайта – посещения досега – уникални, днес, последния месец. Допълнителни компоненти (форма за контакти или анкета). Изработка и вграждане на галерия в сайта, включваща до 20 снимки: – Цена: 80 лв. Всички снимки или страници над тази бройка се заплащат от 4 до 14 лв. в зависимост от трудността обработката.

За напълно динамичен административен панел за системна администрация на български за добавяне, редактиране, изтриване на записи от базата данни, форма за запитване, форма за поръчка на продукт или форма за изпращане на мейл, се заплаща допълнително.

Цената за поддръжката на уеб сайта се определя се от изискванията на клиента. Възможно е заплащане за еднократна актуализация на година или за абонаментна поддръжка.